miércoles, 24 de enero de 2018

Bacallà al forn

BACALLÀ AL FORN 
INGREDIENTS:
  • Lloms de bacallà dessalats
  • Tomàtiga fregida
  • Maonesa
  • Patates       
ELABORACIÓ:
  1. Escalfem el forn mentre preparem els ingredients.
  2. Posem el lloms de bacallà en una font de vidre per al forn i li posem un poc d´oli verge d´oliva per damunt.
  3. Quan el forn està a la temperatura adient enfornem el bacallà.
  4. Mentre tant fregim les patates en la paella.
  5. Als 15 minuts treim el bacallà i posem per damunt de cada llom un poc de tomàtiga fregida i damunt un poc de maonesa. Tornem a enfornar una estona més, perquè el bacallà agafi el gust de la maonesa.
  6. Treim del forn i el posam en un plat amb patates fregides i un poc de pa.


Bon profit!
(Unai y Yeray))

No hay comentarios:

Publicar un comentario